Birthday.se
28 november 2014 Namnsdag idag: Malte
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Kuddfodral Pease

Kuddfodral Pease

Mycket snyggt och stilrent kuddöverdrag som ger ett modernt och personligt intryck i såväl vardagsrum som sovrum. Off-white bakgrundsfärg med tryck i svart, grå och röd färg. Enfärgat off-white tyg på baksidan. Handtryck. 100 % bomull. 40 x 40 cm.

185 kr hos Favoritsaker.se
Brädspel Fia med knuff

Brädspel Fia med knuff

Utmana dina polare på fia med knuff i mini format! Lämnar ingen oberörd. Lätt att ta med sig tack vare förvaring och spelplan i ett.

59 kr hos Teknikmagasinet
Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
Apple iMac

Apple iMac

iMac drog vinstlotten i det genetiska lotteriet. Den har allt du letar efter hos en dator - allt i ett och samma, förvånansvärt tunna, hölje i anodiserad aluminium som väcker habegär.

11 295 kr hos Apple
Sushi och Miso

Sushi och Miso

Enkelt, elegant och nyttigt - sushi har på kort tid slagit igenom stort - och det är inte svårt att göra själv. Här erbjuds en mängd recept på lättlagad sushi; vegetariska varianter med fräscha grönsaksfyllningar, fisk- och skaldjurssushi för alla tillfällen och även lite ovanligare sushi med kött och fågel.

95 kr hos Inreda.com
Tårtor och Mjuka Kakor

Tårtor och Mjuka Kakor

Sommaren är kalasens årstid. Och vad är väl ett kalas utan riktigt goda bakverk? Här presenteras 26 enkla och oemotståndliga tårtor och mjuka kakor både för nybörjaren och hemmakonditorn.

99 kr hos Inreda.com
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »