Birthday.se
22 augusti 2014 Namnsdag idag: Henrietta, Henrika
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Aerodynamiskt paraply

Aerodynamiskt paraply

Senz Umbrellas kommer med den första innovativa paraply-designen sedan paraplyet uppfanns - ett aerodynamiskt paraply. Äntligen slipper du paraplyer som vänder sig in och ut så fort det börjar blåsa.

459 kr hos Senz Umbrellas
Casio Exilim Z75 Rosa

Casio Exilim Z75 Rosa

Det är lätt att fästa sig vid Z75 med sitt eleganta yttre i rosa och med sin stora 2,6" färgskärm. Men det är insidan som räknas. Med 7,2 megapixel, digital bildstabilisator och 34 olika motivprogram kan även den mer ovana fotografen få perfekta bilder snabbt och enkelt, oavsett motiv och ljusförhållanden.

1 899 kr hos Teknikmagasinet
Golla Laptop Swing Grey

Golla Laptop Swing Grey

Gör datorväskan till en del av din stil! I Gollas laptopkollektion sammanförs funktionalitet med trendriktighet. Väskans yttermaterial är vattenavvisande och invändigt skyddas datorn av 10 mm tjock vaddering.

399 kr hos Teknikmagasinet
Tejphållare Elvis

Tejphållare Elvis

Elvis snurrar enkelt tejpen på höfterna! En liten sötnos att pryda skrivbordet med. Tejprulle medföljer. Elvis öppnas på mitten för påfyllning.

159 kr hos Favoritsaker.se
Kuddfodral Pease

Kuddfodral Pease

Mycket snyggt och stilrent kuddöverdrag som ger ett modernt och personligt intryck i såväl vardagsrum som sovrum. Off-white bakgrundsfärg med tryck i svart, grå och röd färg. Enfärgat off-white tyg på baksidan. Handtryck. 100 % bomull. 40 x 40 cm.

185 kr hos Favoritsaker.se
Sudoku Toalettpapper

Sudoku Toalettpapper

När man väl blivit biten av sudokuflugan finns det ingen återvändo. Man vill ha fler och fler små rutsystem att fylla i. Men hur ska man stilla sin törst? Många, långa och underhållande toalettbesök garanteras!

65 kr hos Coolstuff
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »