Birthday.se
13 februari 2016 Namnsdag idag: Agne, Ove
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Pojkrum, skylt i aluminium

Pojkrum, skylt i aluminium

Skylt med texten POJKRUM. Mått B 9,5 x H 5 x D 0,5 cm. Borstad aluminium på ram och text med svart emaljbakgrund. Fästkuddar medföljer. Från Exmez.

80 kr hos Inreda.com
Toni & Guy Styling Bag

Toni & Guy Styling Bag

Denna unika styling bag är en perfekt present. Den innehåller shampoo, balsam, Ironi-it Heat Defence Spray, Fix-it Hairspray, Funky Gum Mini och en snygg Toni&Guy hårborste.

320 kr hos Eleven
Äggklocka Samba - Pirat

Äggklocka Samba - Pirat

En hysteriskt rolig äggklocka likt ingen annan! Skruva upp herr pirat och invänta ringning då han både bjuder på "dans" och spelar sambamusik! Han skakar på armar och ben, och ur magen kommer den glada musiken! Hur kul som helst!

249 kr hos Bluebox
UCHI Necessär

UCHI Necessär

Denna rymliga necessär har förutom det stora huvudfacket tre fack invändigt, två små på ena sidan, och ett större på den andra.
Den har också ett yttre fack, på baksidan, som liksom huvudfacket stängs med en praktisk dragkedja!

349 kr hos Bluebox
Brödrost - Groda

Brödrost - Groda

Nu kommer du aldrig att vilja sätta undan brödrosten i nåt skåp igen! Denna färgglada brödrost blir en riktigt upplyft i köket! Har plats för två skivor bröd och är även utrustad med en ställning upptill där du kan lägga brödet eller andra grejer som du vill värma.

485 kr hos Bluebox
Tårtspade - hund

Tårtspade - hund

Otroligt charmig tårtspade som ser ut som en liten hund, med utstansade ögon. Den är ca 26cm lång från nos till svans. ´Huvudet´ är ca 8,5cm brett på bredaste stället. Hunden är målad i rosa, med läckra vita och cerisemetallic virvlar.

195 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »