Birthday.se
25 juli 2016 Namnsdag idag: Jakob
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Citat - coola citat från kända människor

Citat - coola citat från kända människor

Kändisar säger konstiga saker. Riktigt konstiga saker.
Och till skillnad från andra citatböcker, där citaten oftast är från döda generaler, skäggiga författare eller kinesiska farbröder, är citaten här från världens mest kända, nu levande personer. Skådespelare, fotomodeller, musiker, miljardärer, politiker och andra kändisar citeras om allt mellan himmel och jord.

119 kr hos Melta.se
Fotoalbum med screentryck

Fotoalbum med screentryck

Dina finaste bilder förtjänar att bli förvarade riktigt fint! Och det blir de definitivt i detta album. Det har en utsida klädd i tyg med häftiga screentryck.

265 kr hos Bluebox
Golla Laptop Swing Grey

Golla Laptop Swing Grey

Gör datorväskan till en del av din stil! I Gollas laptopkollektion sammanförs funktionalitet med trendriktighet. Väskans yttermaterial är vattenavvisande och invändigt skyddas datorn av 10 mm tjock vaddering.

399 kr hos Teknikmagasinet
Brädspel Fia med knuff

Brädspel Fia med knuff

Utmana dina polare på fia med knuff i mini format! Lämnar ingen oberörd. Lätt att ta med sig tack vare förvaring och spelplan i ett.

59 kr hos Teknikmagasinet
Doggles

Doggles

Doggles, precis som hundar, finns i olika storlekar och färger, från XL (Grand Danois) till XS (Chihauhau) och en mängd olika nyanser. De har 100% UV skydd, okrossbara linser som inte immar och superflexibel gummibåge.

199 kr hos Coolstuff
Djävulen bär Prada

Djävulen bär Prada

Andrea Sachs är en småstadstjej som kommer till New York med en dröm om att jobba i tidningsbranschen. Hon tror hon äntligen är på rätt väg när hon lyckas få det eftertraktade jobbet som assist till Miranda Priestly.

139 kr hos Cdon
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »