När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Flytande radio - Ubåt

Flytande radio - Ubåt

Luta dig tillbaka i badkaret och njut av sköna toner från din flytande ubåt-radio! Radion kan flyta omkring på vattenytan, stå på badkarskanten eller kanske på en hylla i exempelvis duschkabinen. Den är dock inte lämpad för djupdykningar under vattnet!

249 kr hos Bluebox
Menu Spartorn

Menu Spartorn

Sparbössa till små mynt och stora drömmar. Designad av Pil Bredahl. Material är plast med ytbehandlad metall.

249 kr hos Dansk Design
Kuddfodral Pease

Kuddfodral Pease

Mycket snyggt och stilrent kuddöverdrag som ger ett modernt och personligt intryck i såväl vardagsrum som sovrum. Off-white bakgrundsfärg med tryck i svart, grå och röd färg. Enfärgat off-white tyg på baksidan. Handtryck. 100 % bomull. 40 x 40 cm.

185 kr hos Favoritsaker.se
Commodore 64 plug n play

Commodore 64 plug n play

Detta är alltså inte en standard plug n play-kopia utan är i sig en äkta Commodore 64 med exakt samma operativsystem etc som originalmaskinen. Även spelen är original med exakt samma ljud, grafik osv som de hade på 80-talet.

295 kr hos Coolstuff
Golla Laptop Swing Grey

Golla Laptop Swing Grey

Gör datorväskan till en del av din stil! I Gollas laptopkollektion sammanförs funktionalitet med trendriktighet. Väskans yttermaterial är vattenavvisande och invändigt skyddas datorn av 10 mm tjock vaddering.

399 kr hos Teknikmagasinet
Silverlit X-twin Jet

Silverlit X-twin Jet

Högklassig och toppmodern fighter jet! Har du en livlig fantasi är en flygtur med X-twin Jet inte långt ifrån en tur med en riktig Tom Cat. Planet är lättfluget och passar nybörjaren såväl som den erfarne.

299 kr hos Teknikmagasinet
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »