Birthday.se
24 oktober 2014 Namnsdag idag: Eilert, Evert
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Isabell Kristensen Dreams EdP

Isabell Kristensen Dreams EdP

Dreams by Isabell Kristensen är en elegant och lyxig doft, skapad av en av tidernas mest feminina "haute couture"-designers. Toppnoten är förförisk frisk litchie-frukt, sprudlande gröna noter och eleganta stråk av rosenträ.

395 kr hos Eleven
Badanka - King Duck

Badanka - King Duck

Badanka med roligt tryck. Använd som badkompis eller kul dekoration. Fler i ankor i serien finns på sajten. Ankan är ca 10cm bred och 9cm hög.

89 kr hos Bluebox
Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

En smart cykelkorgsversion av den populära carrybagen! Ett fäste monteras på cykelns handtag och cykelkorgen trycks sedan fast i fästet. Ramen är av aluminium och tyget i tålig polyester med hård bottenplatta.

625 kr hos Inreda.com
Brödrost - Groda

Brödrost - Groda

Nu kommer du aldrig att vilja sätta undan brödrosten i nåt skåp igen! Denna färgglada brödrost blir en riktigt upplyft i köket! Har plats för två skivor bröd och är även utrustad med en ställning upptill där du kan lägga brödet eller andra grejer som du vill värma.

485 kr hos Bluebox
USB Beverage Chiller

USB Beverage Chiller

Koppla in den i datorns USB-port och ställ din dryck på kylplattan. Efter några sekunder har plattan kylts ner till 7 C och håller därefter din dryck i perfekt temperatur! Kylaren fungerar på alla datorer med USB-port.

295 kr hos Coolstuff
Tuscan Streetmouse - Optisk datormus

Tuscan Streetmouse - Optisk datormus

Vroom Vrooom Vroooom! Precis så kommer du förmodligen att låta när du kopplar in denna underbara lilla uppfinning till din dator! Det är i princip oundvikligt!

319 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »