Birthday.se
26 juli 2014 Namnsdag idag: Jesper
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

T-Qualizer

T-Qualizer

T-shirten som blinkar i takt till musik! För det första är ju en t-shirt som blinkar suveränt och när den gör det som en equalizer är det ju helt oslagbart. Ingen kommer att kunna motstå dig på dansgolvet i alla fall.

319 kr hos Coolstuff
Set med fotoram och lera för fotavtryck

Set med fotoram och lera för fotavtryck

Baby Art Print gör ett riktigt vackert och personligt konstverk av din babys fotavtryck och ett foto! Fin present att ge bort till mor- och farföräldrar!

249 kr hos Bluebox
Vibrerande Tvål

Vibrerande Tvål

Först rakapparaten, sen eltandborsten. Nu - vibrerande tvål! Säg den hygienartikel som inte blir bra mycket roligare bara man tillför lite ström. Denna hjärtformade, väldoftande tvål vibrerar när den plockas upp, och ger härlig handmassage när du tvättar dig.

69 kr hos Teknikmagasinet
Putumayo World Music - Latin Lounge

Putumayo World Music - Latin Lounge

Från Putumayo World Music kommer skivan "Latin Lounge" som är en samling av moderna chill-out grooves där tango, cumbia och son möter electronica!

139 kr hos Bluebox
Smyckehängare, Blå kjol och top

Smyckehängare, Blå kjol och top

Snygg tjej med blå blommig kjol, matchande top och högklackat. Smyckehängaren har 8 st krokar att hänga halsband och armband på och en knopp längst upp där man kan hänga ringar. Höjd ca 35 cm. Material: Recine.

270 kr hos Inreda.com
Flytande radio - Ubåt

Flytande radio - Ubåt

Luta dig tillbaka i badkaret och njut av sköna toner från din flytande ubåt-radio! Radion kan flyta omkring på vattenytan, stå på badkarskanten eller kanske på en hylla i exempelvis duschkabinen. Den är dock inte lämpad för djupdykningar under vattnet!

249 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »