Birthday.se
29 november 2014 Namnsdag idag: Sune
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Silverlit X-twin Jet

Silverlit X-twin Jet

Högklassig och toppmodern fighter jet! Har du en livlig fantasi är en flygtur med X-twin Jet inte långt ifrån en tur med en riktig Tom Cat. Planet är lättfluget och passar nybörjaren såväl som den erfarne.

299 kr hos Teknikmagasinet
T-Qualizer

T-Qualizer

T-shirten som blinkar i takt till musik! För det första är ju en t-shirt som blinkar suveränt och när den gör det som en equalizer är det ju helt oslagbart. Ingen kommer att kunna motstå dig på dansgolvet i alla fall.

319 kr hos Coolstuff
Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

En smart cykelkorgsversion av den populära carrybagen! Ett fäste monteras på cykelns handtag och cykelkorgen trycks sedan fast i fästet. Ramen är av aluminium och tyget i tålig polyester med hård bottenplatta.

625 kr hos Inreda.com
Vibrerande Tvål

Vibrerande Tvål

Först rakapparaten, sen eltandborsten. Nu - vibrerande tvål! Säg den hygienartikel som inte blir bra mycket roligare bara man tillför lite ström. Denna hjärtformade, väldoftande tvål vibrerar när den plockas upp, och ger härlig handmassage när du tvättar dig.

69 kr hos Teknikmagasinet
Tårtspade - hund

Tårtspade - hund

Otroligt charmig tårtspade som ser ut som en liten hund, med utstansade ögon. Den är ca 26cm lång från nos till svans. ´Huvudet´ är ca 8,5cm brett på bredaste stället. Hunden är målad i rosa, med läckra vita och cerisemetallic virvlar.

195 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »