Birthday.se
7 oktober 2015 Namnsdag idag: Birgitta, Britta
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Plastduk - Pirat

Plastduk - Pirat

Sugen på att ge ditt barn ett kalas som sent ska glömmas? Här hittar du allt som behövs för att fixa den absolut bästa sjörövarfesten! Duka upp i sjörövarstil med denna duk, och matcha med tallrikar, muggar och ballonger.

39 kr hos Bluebox
USB Exercising Mouse - Tangenträknande mus!

USB Exercising Mouse - Tangenträknande mus!

Det perfekta bloggverktyget och ett nördverktyg i ett föredrömligt hälsosamt utförande! Denna lilla gymnast drivs via USB och mäter antalet tryck som du skriver och cyklar i takt samtidigt som den mäter och visar antalet!

299 kr hos Melta.se
Koss Spark Plug

Koss Spark Plug

Tätare än så här sitter inte ett par öronpluggar! Unik konstruktion med kuddar som vidgar och anpassar sig till användarens örongångs unika form - allt ljud går rakt in i örat.

179 kr hos Teknikmagasinet
Vibrerande Tvål

Vibrerande Tvål

Först rakapparaten, sen eltandborsten. Nu - vibrerande tvål! Säg den hygienartikel som inte blir bra mycket roligare bara man tillför lite ström. Denna hjärtformade, väldoftande tvål vibrerar när den plockas upp, och ger härlig handmassage när du tvättar dig.

69 kr hos Teknikmagasinet
Bordsugn för pizzaälskare

Bordsugn för pizzaälskare

Misslyckas du med dina hembakade pizzor? Blir de degiga och mjuka? Då är en stenugn precis vad du behöver. Med OBH Nordicas praktiska bordsugn kan du baka din egen stenungsbakade pizza - snabbt, enkelt och gott. Ugnen värms upp snabbt och bakar dina favoritpizzor på 45 minuter.

649 kr hos TBH
Badanka - King Duck

Badanka - King Duck

Badanka med roligt tryck. Använd som badkompis eller kul dekoration. Fler i ankor i serien finns på sajten. Ankan är ca 10cm bred och 9cm hög.

89 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »