Birthday.se
6 oktober 2015 Namnsdag idag: Jennifer, Jenny
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Tårtspade - hund

Tårtspade - hund

Otroligt charmig tårtspade som ser ut som en liten hund, med utstansade ögon. Den är ca 26cm lång från nos till svans. ´Huvudet´ är ca 8,5cm brett på bredaste stället. Hunden är målad i rosa, med läckra vita och cerisemetallic virvlar.

195 kr hos Bluebox
Plastduk - Pirat

Plastduk - Pirat

Sugen på att ge ditt barn ett kalas som sent ska glömmas? Här hittar du allt som behövs för att fixa den absolut bästa sjörövarfesten! Duka upp i sjörövarstil med denna duk, och matcha med tallrikar, muggar och ballonger.

39 kr hos Bluebox
Voodoo-knivställ

Voodoo-knivställ

Ta död på det sterila och tråkiga köket med detta grymma set som består av fem rysligt snygga knivar och ett knivställ som inte går av för hackor! Knivstället är gjort av kraftig, lite glansig, ABS-plast vilket ger ett mycket elegant och kvalitativt intryck.

945 kr hos Coolstuff
Smyckehängare, Blå kjol och top

Smyckehängare, Blå kjol och top

Snygg tjej med blå blommig kjol, matchande top och högklackat. Smyckehängaren har 8 st krokar att hänga halsband och armband på och en knopp längst upp där man kan hänga ringar. Höjd ca 35 cm. Material: Recine.

270 kr hos Inreda.com
Bok - Du vet att du är svensk

Bok - Du vet att du är svensk

I vilket annat land skulle det vara en komplimang att få höra att man är så typiskt olik det som kännetecknar folk från det landet? Säg till en spanjor att han är "ospansk" och du får en tallrik paella hälld över dig. I Sverige däremot är egenskaper som gör att man är "osvensk" något av det finaste men kan stoltsera med.

125 kr hos Bluebox
Apple iPod shuffle

Apple iPod shuffle

Den andra generationens iPod shuffle är med måtten 41x27x11 mm bara en bråkdel så stor som den första generationen, och shuffle innehar nu titeln "världens minsta MP3-spelare" enligt Apple själva!

659 kr hos Teknikmagasinet
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »