Birthday.se
24 april 2014 Namnsdag idag: Vega
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Citat - coola citat från kända människor

Citat - coola citat från kända människor

Kändisar säger konstiga saker. Riktigt konstiga saker.
Och till skillnad från andra citatböcker, där citaten oftast är från döda generaler, skäggiga författare eller kinesiska farbröder, är citaten här från världens mest kända, nu levande personer. Skådespelare, fotomodeller, musiker, miljardärer, politiker och andra kändisar citeras om allt mellan himmel och jord.

119 kr hos Melta.se
Binär klocka

Binär klocka

Man ska inte underskatta hur underhållande det är att titta på små lampor som tänds och släcks, men det fina med den här manicken är att den faktiskt är en fungerande klocka om man bara vet om det.

369 kr hos Coolstuff
Plånboksskärp

Plånboksskärp

Plånboksskärp med plats för två kreditkort. Du kan skaka skärpet upp och ner utan att de ramlar ut. Läderbälte kommer från Italien.

395 kr hos Planboken.nu
Flytande radio - Ubåt

Flytande radio - Ubåt

Luta dig tillbaka i badkaret och njut av sköna toner från din flytande ubåt-radio! Radion kan flyta omkring på vattenytan, stå på badkarskanten eller kanske på en hylla i exempelvis duschkabinen. Den är dock inte lämpad för djupdykningar under vattnet!

249 kr hos Bluebox
Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

En smart cykelkorgsversion av den populära carrybagen! Ett fäste monteras på cykelns handtag och cykelkorgen trycks sedan fast i fästet. Ramen är av aluminium och tyget i tålig polyester med hård bottenplatta.

625 kr hos Inreda.com
Isabell Kristensen Dreams EdP

Isabell Kristensen Dreams EdP

Dreams by Isabell Kristensen är en elegant och lyxig doft, skapad av en av tidernas mest feminina "haute couture"-designers. Toppnoten är förförisk frisk litchie-frukt, sprudlande gröna noter och eleganta stråk av rosenträ.

395 kr hos Eleven
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »