Birthday.se
2 mars 2015 Namnsdag idag: Erna, Ernst
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Crabtree & Evelyn Rose Weekender

Crabtree & Evelyn Rose Weekender

Signaturdoften Evelyn Rose kommer från den enda blomman som är speciellt framtagen tack vare sin underbara doft - Evelyn-rosor. I detta praktiska set får du med kroppslotion, kroppstvätt, tvål och kroppspuder.

219 kr hos Eleven
Kortspel - Sanning eller konsekvens

Kortspel - Sanning eller konsekvens

Sanning eller konsekvens Elaka versionen är spelet med rejält snuskiga och elaka frågor och uppdrag!! OBS! Endast lämpligt att spela om man är totalt ohämmad!

99 kr hos Bluebox
Casio Exilim Z75 Rosa

Casio Exilim Z75 Rosa

Det är lätt att fästa sig vid Z75 med sitt eleganta yttre i rosa och med sin stora 2,6" färgskärm. Men det är insidan som räknas. Med 7,2 megapixel, digital bildstabilisator och 34 olika motivprogram kan även den mer ovana fotografen få perfekta bilder snabbt och enkelt, oavsett motiv och ljusförhållanden.

1 899 kr hos Teknikmagasinet
USB Exercising Mouse - Tangenträknande mus!

USB Exercising Mouse - Tangenträknande mus!

Det perfekta bloggverktyget och ett nördverktyg i ett föredrömligt hälsosamt utförande! Denna lilla gymnast drivs via USB och mäter antalet tryck som du skriver och cyklar i takt samtidigt som den mäter och visar antalet!

299 kr hos Melta.se
Sudoku - brädspelet

Sudoku - brädspelet

Sudoku som brädspel, vilken bra idé! Utmana upp till 3 andra spelare och spela på poäng eller tid. Siffer-crunching big time, ett måste för alla som tror sig vara Sudoku-mästare.

149 kr hos Melta.se
Sushi och Miso

Sushi och Miso

Enkelt, elegant och nyttigt - sushi har på kort tid slagit igenom stort - och det är inte svårt att göra själv. Här erbjuds en mängd recept på lättlagad sushi; vegetariska varianter med fräscha grönsaksfyllningar, fisk- och skaldjurssushi för alla tillfällen och även lite ovanligare sushi med kött och fågel.

95 kr hos Inreda.com
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »