Birthday.se
2 september 2014 Namnsdag idag: Justina, Justus
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Commodore 64 plug n play

Commodore 64 plug n play

Detta är alltså inte en standard plug n play-kopia utan är i sig en äkta Commodore 64 med exakt samma operativsystem etc som originalmaskinen. Även spelen är original med exakt samma ljud, grafik osv som de hade på 80-talet.

295 kr hos Coolstuff
Kapsylöppnare Diabolix

Kapsylöppnare Diabolix

En "djävulskt" kul kapsylöppnare från ALESSI med design av Biagio Cisotti. Likt en djävul med gigantiskt gap är kapsylöppnaren "Diabolix" redo att ta sig an öppnandet av dina flaskor! P.g.a. dess design och storlek, ca 18 x 5,5 cm, ger den ett bra grepp.

85 kr hos Bluebox
Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
Menu Spartorn

Menu Spartorn

Sparbössa till små mynt och stora drömmar. Designad av Pil Bredahl. Material är plast med ytbehandlad metall.

249 kr hos Dansk Design
USB Mixing Kit

USB Mixing Kit

Att vara DJ har helt enkelt varit superkrångligt. Men inte nu längre. Mixern kopplas till datorns USB-port och har två kanaler med line och phono-ingångar så du kan plugga den till din vanliga stereo eller skivspelare om du vill.

1 345 kr hos Coolstuff
Låsorm, grön/blå

Låsorm, grön/blå

Ett kul och annorlunda lås i form av en orm! Gör att dina saker stannar på sin plats och inte kan slingra iväg! Låset används genom att man fäster änden i ormens käke och låser fast. Låser upp det igen gör man med en av de två matchande nycklarna i tänderna på ormen!

199 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »