Birthday.se
26 januari 2015 Namnsdag idag: Bodil, Boel
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Smyckehängare, Blå kjol och top

Smyckehängare, Blå kjol och top

Snygg tjej med blå blommig kjol, matchande top och högklackat. Smyckehängaren har 8 st krokar att hänga halsband och armband på och en knopp längst upp där man kan hänga ringar. Höjd ca 35 cm. Material: Recine.

270 kr hos Inreda.com
Äggklocka Samba - Pirat

Äggklocka Samba - Pirat

En hysteriskt rolig äggklocka likt ingen annan! Skruva upp herr pirat och invänta ringning då han både bjuder på "dans" och spelar sambamusik! Han skakar på armar och ben, och ur magen kommer den glada musiken! Hur kul som helst!

249 kr hos Bluebox
Toni & Guy Styling Bag

Toni & Guy Styling Bag

Denna unika styling bag är en perfekt present. Den innehåller shampoo, balsam, Ironi-it Heat Defence Spray, Fix-it Hairspray, Funky Gum Mini och en snygg Toni&Guy hårborste.

320 kr hos Eleven
Anti-Gravity Cyclop

Anti-Gravity Cyclop

En revolutionerande sugproppsmekanism gör att denna robot kan gå överallt - uppför och nedför väggar, i tak och på fönster! Helt plana och glatta ytor fungerar bäst. Beroende på hur du vill att den skall gå, vertikalt eller upp och ner, justerar du sugproppen vid foten.

99 kr hos Teknikmagasinet
Commodore 64 plug n play

Commodore 64 plug n play

Detta är alltså inte en standard plug n play-kopia utan är i sig en äkta Commodore 64 med exakt samma operativsystem etc som originalmaskinen. Även spelen är original med exakt samma ljud, grafik osv som de hade på 80-talet.

295 kr hos Coolstuff
Duschdraperi - Pirat

Duschdraperi - Pirat

Kul duschdraperi i svart vinyl med dödskalle motiv. Måtten på draperiet är 178x183cm. Krokar för upphängning ej inkluderade.

249 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »