När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Wii är inte bara ljudet man ger ifrån sig när det kittlar i magen. Det är också namnet på Nintendos nya spelkonsol som kommer revolutionera sättet att spela på. Den trådlösa handkontrollen är rörelsekänslig och överför dina rörelser direkt in i spelet.

2 799 kr hos Teknikmagasinet
Flickrum, skylt i aluminium

Flickrum, skylt i aluminium

Skylt med prinsesskrona och texten FLICKRUM. Mått B 10,5 x H 6 x D 0,5 cm. Borstad aluminium på ram och text med ljuslila emaljbakgrund och rosa krona. Fästkuddar medföljer. Från Exmez.

80 kr hos Inreda.com
Låsorm, grön/blå

Låsorm, grön/blå

Ett kul och annorlunda lås i form av en orm! Gör att dina saker stannar på sin plats och inte kan slingra iväg! Låset används genom att man fäster änden i ormens käke och låser fast. Låser upp det igen gör man med en av de två matchande nycklarna i tänderna på ormen!

199 kr hos Bluebox
Äggklocka Samba - Pirat

Äggklocka Samba - Pirat

En hysteriskt rolig äggklocka likt ingen annan! Skruva upp herr pirat och invänta ringning då han både bjuder på "dans" och spelar sambamusik! Han skakar på armar och ben, och ur magen kommer den glada musiken! Hur kul som helst!

249 kr hos Bluebox
Vibrerande Tvål

Vibrerande Tvål

Först rakapparaten, sen eltandborsten. Nu - vibrerande tvål! Säg den hygienartikel som inte blir bra mycket roligare bara man tillför lite ström. Denna hjärtformade, väldoftande tvål vibrerar när den plockas upp, och ger härlig handmassage när du tvättar dig.

69 kr hos Teknikmagasinet
Crabtree & Evelyn Rose Weekender

Crabtree & Evelyn Rose Weekender

Signaturdoften Evelyn Rose kommer från den enda blomman som är speciellt framtagen tack vare sin underbara doft - Evelyn-rosor. I detta praktiska set får du med kroppslotion, kroppstvätt, tvål och kroppspuder.

219 kr hos Eleven
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »