Birthday.se
4 september 2015 Namnsdag idag: Gisela
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Sushi och Miso

Sushi och Miso

Enkelt, elegant och nyttigt - sushi har på kort tid slagit igenom stort - och det är inte svårt att göra själv. Här erbjuds en mängd recept på lättlagad sushi; vegetariska varianter med fräscha grönsaksfyllningar, fisk- och skaldjurssushi för alla tillfällen och även lite ovanligare sushi med kött och fågel.

95 kr hos Inreda.com
Golla Laptop Swing Grey

Golla Laptop Swing Grey

Gör datorväskan till en del av din stil! I Gollas laptopkollektion sammanförs funktionalitet med trendriktighet. Väskans yttermaterial är vattenavvisande och invändigt skyddas datorn av 10 mm tjock vaddering.

399 kr hos Teknikmagasinet
Plånboksskärp

Plånboksskärp

Plånboksskärp med plats för två kreditkort. Du kan skaka skärpet upp och ner utan att de ramlar ut. Läderbälte kommer från Italien.

395 kr hos Planboken.nu
Aquolina Pink Sugar Creamy Perfume

Aquolina Pink Sugar Creamy Perfume

Den söta härliga doften av Pink Sugar kan appliceras med en lätt beröring på nacke, handleder eller andra ställen där du vill njuta av denna lockande parfym.

175 kr hos Eleven
USB Mixing Kit

USB Mixing Kit

Att vara DJ har helt enkelt varit superkrångligt. Men inte nu längre. Mixern kopplas till datorns USB-port och har två kanaler med line och phono-ingångar så du kan plugga den till din vanliga stereo eller skivspelare om du vill.

1 345 kr hos Coolstuff
Angel Flames - 12-pack tårtljus

Angel Flames - 12-pack tårtljus

Fram tills nu har ljusens lågor alltjämt varit gula - men inte längre! Angel Flames är en helt ny typ av ljus som bildar en vacker, färgglad låga! Paketet innehåller 12 st. tårtljus i följande färger: blått, grönt, orange, vit, lila och rött (2 st. av varje färg).

49 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »