Birthday.se
1 november 2014
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
Sushi och Miso

Sushi och Miso

Enkelt, elegant och nyttigt - sushi har på kort tid slagit igenom stort - och det är inte svårt att göra själv. Här erbjuds en mängd recept på lättlagad sushi; vegetariska varianter med fräscha grönsaksfyllningar, fisk- och skaldjurssushi för alla tillfällen och även lite ovanligare sushi med kött och fågel.

95 kr hos Inreda.com
Brädspel Fia med knuff

Brädspel Fia med knuff

Utmana dina polare på fia med knuff i mini format! Lämnar ingen oberörd. Lätt att ta med sig tack vare förvaring och spelplan i ett.

59 kr hos Teknikmagasinet
Kodak Digital Fotoram 8 WiFi

Kodak Digital Fotoram 8 WiFi

Har du svårt att bestämma dig för vilken bild du ska rama in? Med en digital fotoram kan du rama in alla bilder - i samma ram! EX811 har en 8" stor bildskärm som visar fina färger och tydliga detaljer. Överför bilder och videoklipp genom minneskort, digitalkamera eller trådlöst via Wi-Fi-nätverk och skapa ett eget bildspel.

2 299 kr hos Teknikmagasinet
Sudoku - brädspelet

Sudoku - brädspelet

Sudoku som brädspel, vilken bra idé! Utmana upp till 3 andra spelare och spela på poäng eller tid. Siffer-crunching big time, ett måste för alla som tror sig vara Sudoku-mästare.

149 kr hos Melta.se
Kosta Boda glas Friendship

Kosta Boda glas Friendship

Detta fina glas kommer från Kosta Bodas serie Friendship som är designad av Ulrica Hydman Vallien. Motivet är ett hjärta och texten "You and Me".

95 kr hos Presentkuriren
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »