Birthday.se
22 september 2014 Namnsdag idag: Maurits, Moritz
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Sudoku Toalettpapper

Sudoku Toalettpapper

När man väl blivit biten av sudokuflugan finns det ingen återvändo. Man vill ha fler och fler små rutsystem att fylla i. Men hur ska man stilla sin törst? Många, långa och underhållande toalettbesök garanteras!

65 kr hos Coolstuff
Bordsugn för pizzaälskare

Bordsugn för pizzaälskare

Misslyckas du med dina hembakade pizzor? Blir de degiga och mjuka? Då är en stenugn precis vad du behöver. Med OBH Nordicas praktiska bordsugn kan du baka din egen stenungsbakade pizza - snabbt, enkelt och gott. Ugnen värms upp snabbt och bakar dina favoritpizzor på 45 minuter.

649 kr hos TBH
Bok - Kärlek!

Bok - Kärlek!

Söt bok att ge till den man tycker om! Boken har 86 sidor illustrationer i färg och citat om kärlek. Yttermått på boken är 11x11cm. Citat från boken "Kärleken rör sig på lätta vingar. Den väger ingenting och ändå har den en sådan kraft".

65 kr hos Bluebox
Binär klocka

Binär klocka

Man ska inte underskatta hur underhållande det är att titta på små lampor som tänds och släcks, men det fina med den här manicken är att den faktiskt är en fungerande klocka om man bara vet om det.

369 kr hos Coolstuff
Apple iMac

Apple iMac

iMac drog vinstlotten i det genetiska lotteriet. Den har allt du letar efter hos en dator - allt i ett och samma, förvånansvärt tunna, hölje i anodiserad aluminium som väcker habegär.

11 295 kr hos Apple
Pappersmuggar med roliga näsor

Pappersmuggar med roliga näsor

Liva upp ditt party och överraska med dessa hysteriskt roliga och näsvisa pappersmuggar! När du och dina gäster lutar huvudet tillbaka för att dricka får ni världens snabbaste "nose-job" och givetvis en massa goa garv!

85 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »