Birthday.se
21 december 2014 Namnsdag idag: Tomas
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Creative Live! Cam Optia

Creative Live! Cam Optia

Snyggaste webbkameran! Gör sig mycket bra på alla skrivbord och kan hängas på platta skärmar. Videochatta i VGA-upplösning, spela in video eller ta bilder i 1,3 Megapixel.

599 kr hos Teknikmagasinet
Angel Flames - 12-pack tårtljus

Angel Flames - 12-pack tårtljus

Fram tills nu har ljusens lågor alltjämt varit gula - men inte längre! Angel Flames är en helt ny typ av ljus som bildar en vacker, färgglad låga! Paketet innehåller 12 st. tårtljus i följande färger: blått, grönt, orange, vit, lila och rött (2 st. av varje färg).

49 kr hos Bluebox
Tejphållare Elvis

Tejphållare Elvis

Elvis snurrar enkelt tejpen på höfterna! En liten sötnos att pryda skrivbordet med. Tejprulle medföljer. Elvis öppnas på mitten för påfyllning.

159 kr hos Favoritsaker.se
Bok - Du vet att du är svensk

Bok - Du vet att du är svensk

I vilket annat land skulle det vara en komplimang att få höra att man är så typiskt olik det som kännetecknar folk från det landet? Säg till en spanjor att han är "ospansk" och du får en tallrik paella hälld över dig. I Sverige däremot är egenskaper som gör att man är "osvensk" något av det finaste men kan stoltsera med.

125 kr hos Bluebox
Vibrerande Tvål

Vibrerande Tvål

Först rakapparaten, sen eltandborsten. Nu - vibrerande tvål! Säg den hygienartikel som inte blir bra mycket roligare bara man tillför lite ström. Denna hjärtformade, väldoftande tvål vibrerar när den plockas upp, och ger härlig handmassage när du tvättar dig.

69 kr hos Teknikmagasinet
Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

En smart cykelkorgsversion av den populära carrybagen! Ett fäste monteras på cykelns handtag och cykelkorgen trycks sedan fast i fästet. Ramen är av aluminium och tyget i tålig polyester med hård bottenplatta.

625 kr hos Inreda.com
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »