Birthday.se
30 juli 2014 Namnsdag idag: Algot
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Putumayo World Music - Latin Lounge

Putumayo World Music - Latin Lounge

Från Putumayo World Music kommer skivan "Latin Lounge" som är en samling av moderna chill-out grooves där tango, cumbia och son möter electronica!

139 kr hos Bluebox
Anti-Gravity Cyclop

Anti-Gravity Cyclop

En revolutionerande sugproppsmekanism gör att denna robot kan gå överallt - uppför och nedför väggar, i tak och på fönster! Helt plana och glatta ytor fungerar bäst. Beroende på hur du vill att den skall gå, vertikalt eller upp och ner, justerar du sugproppen vid foten.

99 kr hos Teknikmagasinet
USB Mixing Kit

USB Mixing Kit

Att vara DJ har helt enkelt varit superkrångligt. Men inte nu längre. Mixern kopplas till datorns USB-port och har två kanaler med line och phono-ingångar så du kan plugga den till din vanliga stereo eller skivspelare om du vill.

1 345 kr hos Coolstuff
Fotoalbum - Saga

Fotoalbum - Saga

Spiralbundet album med det söta motivet "Saga" innehållande 20 sidor av svart kartong. Design: Johanna Lundqvist. Passar även bra att ge bort som babybok, t ex i dopgåva till den nyfödda! Albumets yttermått är 21 x 17,5 cm.

175 kr hos Bluebox
Flickrum, skylt i aluminium

Flickrum, skylt i aluminium

Skylt med prinsesskrona och texten FLICKRUM. Mått B 10,5 x H 6 x D 0,5 cm. Borstad aluminium på ram och text med ljuslila emaljbakgrund och rosa krona. Fästkuddar medföljer. Från Exmez.

80 kr hos Inreda.com
USB Beverage Chiller

USB Beverage Chiller

Koppla in den i datorns USB-port och ställ din dryck på kylplattan. Efter några sekunder har plattan kylts ner till 7 C och håller därefter din dryck i perfekt temperatur! Kylaren fungerar på alla datorer med USB-port.

295 kr hos Coolstuff
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »