Birthday.se
20 april 2014 Namnsdag idag: Amalia, Amelie
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

USB Mixing Kit

USB Mixing Kit

Att vara DJ har helt enkelt varit superkrångligt. Men inte nu längre. Mixern kopplas till datorns USB-port och har två kanaler med line och phono-ingångar så du kan plugga den till din vanliga stereo eller skivspelare om du vill.

1 345 kr hos Coolstuff
Låsorm, grön/blå

Låsorm, grön/blå

Ett kul och annorlunda lås i form av en orm! Gör att dina saker stannar på sin plats och inte kan slingra iväg! Låset används genom att man fäster änden i ormens käke och låser fast. Låser upp det igen gör man med en av de två matchande nycklarna i tänderna på ormen!

199 kr hos Bluebox
Dagens Pucko

Dagens Pucko

Dråpliga och sanna historier om människor som inte riktigt tänkt efter före. Baserat på det populära inslaget med samma namn i RixFM.

99 kr hos Melta.se
Kuddfodral Pease

Kuddfodral Pease

Mycket snyggt och stilrent kuddöverdrag som ger ett modernt och personligt intryck i såväl vardagsrum som sovrum. Off-white bakgrundsfärg med tryck i svart, grå och röd färg. Enfärgat off-white tyg på baksidan. Handtryck. 100 % bomull. 40 x 40 cm.

185 kr hos Favoritsaker.se
Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
Bok - Kärlek!

Bok - Kärlek!

Söt bok att ge till den man tycker om! Boken har 86 sidor illustrationer i färg och citat om kärlek. Yttermått på boken är 11x11cm. Citat från boken "Kärleken rör sig på lätta vingar. Den väger ingenting och ändå har den en sådan kraft".

65 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »