Birthday.se
5 mars 2015 Namnsdag idag: Tora, Tove
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Aquolina Pink Sugar Creamy Perfume

Aquolina Pink Sugar Creamy Perfume

Den söta härliga doften av Pink Sugar kan appliceras med en lätt beröring på nacke, handleder eller andra ställen där du vill njuta av denna lockande parfym.

175 kr hos Eleven
Pojkrum, skylt i aluminium

Pojkrum, skylt i aluminium

Skylt med texten POJKRUM. Mått B 9,5 x H 5 x D 0,5 cm. Borstad aluminium på ram och text med svart emaljbakgrund. Fästkuddar medföljer. Från Exmez.

80 kr hos Inreda.com
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Wii är inte bara ljudet man ger ifrån sig när det kittlar i magen. Det är också namnet på Nintendos nya spelkonsol som kommer revolutionera sättet att spela på. Den trådlösa handkontrollen är rörelsekänslig och överför dina rörelser direkt in i spelet.

2 799 kr hos Teknikmagasinet
Kodak Digital Fotoram 8 WiFi

Kodak Digital Fotoram 8 WiFi

Har du svårt att bestämma dig för vilken bild du ska rama in? Med en digital fotoram kan du rama in alla bilder - i samma ram! EX811 har en 8" stor bildskärm som visar fina färger och tydliga detaljer. Överför bilder och videoklipp genom minneskort, digitalkamera eller trådlöst via Wi-Fi-nätverk och skapa ett eget bildspel.

2 299 kr hos Teknikmagasinet
Pappersmuggar med roliga näsor

Pappersmuggar med roliga näsor

Liva upp ditt party och överraska med dessa hysteriskt roliga och näsvisa pappersmuggar! När du och dina gäster lutar huvudet tillbaka för att dricka får ni världens snabbaste "nose-job" och givetvis en massa goa garv!

85 kr hos Bluebox
Doggles

Doggles

Doggles, precis som hundar, finns i olika storlekar och färger, från XL (Grand Danois) till XS (Chihauhau) och en mängd olika nyanser. De har 100% UV skydd, okrossbara linser som inte immar och superflexibel gummibåge.

199 kr hos Coolstuff
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »