Birthday.se
1 december 2015 Namnsdag idag: Oskar, Ossian
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Silverlit X-twin Jet

Silverlit X-twin Jet

Högklassig och toppmodern fighter jet! Har du en livlig fantasi är en flygtur med X-twin Jet inte långt ifrån en tur med en riktig Tom Cat. Planet är lättfluget och passar nybörjaren såväl som den erfarne.

299 kr hos Teknikmagasinet
Fotoalbum med screentryck

Fotoalbum med screentryck

Dina finaste bilder förtjänar att bli förvarade riktigt fint! Och det blir de definitivt i detta album. Det har en utsida klädd i tyg med häftiga screentryck.

265 kr hos Bluebox
Tuscan Streetmouse - Optisk datormus

Tuscan Streetmouse - Optisk datormus

Vroom Vrooom Vroooom! Precis så kommer du förmodligen att låta när du kopplar in denna underbara lilla uppfinning till din dator! Det är i princip oundvikligt!

319 kr hos Bluebox
Doggles

Doggles

Doggles, precis som hundar, finns i olika storlekar och färger, från XL (Grand Danois) till XS (Chihauhau) och en mängd olika nyanser. De har 100% UV skydd, okrossbara linser som inte immar och superflexibel gummibåge.

199 kr hos Coolstuff
Isabell Kristensen Dreams EdP

Isabell Kristensen Dreams EdP

Dreams by Isabell Kristensen är en elegant och lyxig doft, skapad av en av tidernas mest feminina "haute couture"-designers. Toppnoten är förförisk frisk litchie-frukt, sprudlande gröna noter och eleganta stråk av rosenträ.

395 kr hos Eleven
Kortspel - Sanning eller konsekvens

Kortspel - Sanning eller konsekvens

Sanning eller konsekvens Elaka versionen är spelet med rejält snuskiga och elaka frågor och uppdrag!! OBS! Endast lämpligt att spela om man är totalt ohämmad!

99 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »