Birthday.se
1 juli 2015 Namnsdag idag: Aron, Mirjam
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

UCHI Necessär

UCHI Necessär

Denna rymliga necessär har förutom det stora huvudfacket tre fack invändigt, två små på ena sidan, och ett större på den andra.
Den har också ett yttre fack, på baksidan, som liksom huvudfacket stängs med en praktisk dragkedja!

349 kr hos Bluebox
Sushi och Miso

Sushi och Miso

Enkelt, elegant och nyttigt - sushi har på kort tid slagit igenom stort - och det är inte svårt att göra själv. Här erbjuds en mängd recept på lättlagad sushi; vegetariska varianter med fräscha grönsaksfyllningar, fisk- och skaldjurssushi för alla tillfällen och även lite ovanligare sushi med kött och fågel.

95 kr hos Inreda.com
Duschdraperi - Pirat

Duschdraperi - Pirat

Kul duschdraperi i svart vinyl med dödskalle motiv. Måtten på draperiet är 178x183cm. Krokar för upphängning ej inkluderade.

249 kr hos Bluebox
Voodoo-knivställ

Voodoo-knivställ

Ta död på det sterila och tråkiga köket med detta grymma set som består av fem rysligt snygga knivar och ett knivställ som inte går av för hackor! Knivstället är gjort av kraftig, lite glansig, ABS-plast vilket ger ett mycket elegant och kvalitativt intryck.

945 kr hos Coolstuff
T-Qualizer

T-Qualizer

T-shirten som blinkar i takt till musik! För det första är ju en t-shirt som blinkar suveränt och när den gör det som en equalizer är det ju helt oslagbart. Ingen kommer att kunna motstå dig på dansgolvet i alla fall.

319 kr hos Coolstuff
Apple iMac

Apple iMac

iMac drog vinstlotten i det genetiska lotteriet. Den har allt du letar efter hos en dator - allt i ett och samma, förvånansvärt tunna, hölje i anodiserad aluminium som väcker habegär.

11 295 kr hos Apple
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »