Birthday.se
26 november 2015 Namnsdag idag: Linus
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Brödrost - Groda

Brödrost - Groda

Nu kommer du aldrig att vilja sätta undan brödrosten i nåt skåp igen! Denna färgglada brödrost blir en riktigt upplyft i köket! Har plats för två skivor bröd och är även utrustad med en ställning upptill där du kan lägga brödet eller andra grejer som du vill värma.

485 kr hos Bluebox
Creative Live! Cam Optia

Creative Live! Cam Optia

Snyggaste webbkameran! Gör sig mycket bra på alla skrivbord och kan hängas på platta skärmar. Videochatta i VGA-upplösning, spela in video eller ta bilder i 1,3 Megapixel.

599 kr hos Teknikmagasinet
Sushi och Miso

Sushi och Miso

Enkelt, elegant och nyttigt - sushi har på kort tid slagit igenom stort - och det är inte svårt att göra själv. Här erbjuds en mängd recept på lättlagad sushi; vegetariska varianter med fräscha grönsaksfyllningar, fisk- och skaldjurssushi för alla tillfällen och även lite ovanligare sushi med kött och fågel.

95 kr hos Inreda.com
Tejphållare Elvis

Tejphållare Elvis

Elvis snurrar enkelt tejpen på höfterna! En liten sötnos att pryda skrivbordet med. Tejprulle medföljer. Elvis öppnas på mitten för påfyllning.

159 kr hos Favoritsaker.se
Sudoku - brädspelet

Sudoku - brädspelet

Sudoku som brädspel, vilken bra idé! Utmana upp till 3 andra spelare och spela på poäng eller tid. Siffer-crunching big time, ett måste för alla som tror sig vara Sudoku-mästare.

149 kr hos Melta.se
Fotoalbum - Saga

Fotoalbum - Saga

Spiralbundet album med det söta motivet "Saga" innehållande 20 sidor av svart kartong. Design: Johanna Lundqvist. Passar även bra att ge bort som babybok, t ex i dopgåva till den nyfödda! Albumets yttermått är 21 x 17,5 cm.

175 kr hos Bluebox
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »