Birthday.se
24 oktober 2014 Namnsdag idag: Eilert, Evert
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Dirty Quotes - Bok med filmcitat

Dirty Quotes - Bok med filmcitat

Rykande het bok fullsmattrad med heta och erotiska citat från världens alla filmer! Vad sägs till exempel om att smacka upp följande citat vid middagsbordet!?

Fifty bucks, Grandpa. For seventy-five, the wife can watch" - Pretty Woman

119 kr hos Melta.se
Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
USB Beverage Chiller

USB Beverage Chiller

Koppla in den i datorns USB-port och ställ din dryck på kylplattan. Efter några sekunder har plattan kylts ner till 7 C och håller därefter din dryck i perfekt temperatur! Kylaren fungerar på alla datorer med USB-port.

295 kr hos Coolstuff
Kapsylöppnare Diabolix

Kapsylöppnare Diabolix

En "djävulskt" kul kapsylöppnare från ALESSI med design av Biagio Cisotti. Likt en djävul med gigantiskt gap är kapsylöppnaren "Diabolix" redo att ta sig an öppnandet av dina flaskor! P.g.a. dess design och storlek, ca 18 x 5,5 cm, ger den ett bra grepp.

85 kr hos Bluebox
Apple iPod shuffle

Apple iPod shuffle

Den andra generationens iPod shuffle är med måtten 41x27x11 mm bara en bråkdel så stor som den första generationen, och shuffle innehar nu titeln "världens minsta MP3-spelare" enligt Apple själva!

659 kr hos Teknikmagasinet
Creative Live! Cam Optia

Creative Live! Cam Optia

Snyggaste webbkameran! Gör sig mycket bra på alla skrivbord och kan hängas på platta skärmar. Videochatta i VGA-upplösning, spela in video eller ta bilder i 1,3 Megapixel.

599 kr hos Teknikmagasinet
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »