Birthday.se
10 februari 2016 Namnsdag idag: Iris
Logga inBli medlem
När fyller din vän år?
Present

Presenter till födelsedagen

Svårt att hitta rätt present? Här har vi samlat en smarta presenter.

Äggklocka Samba - Pirat

Äggklocka Samba - Pirat

En hysteriskt rolig äggklocka likt ingen annan! Skruva upp herr pirat och invänta ringning då han både bjuder på "dans" och spelar sambamusik! Han skakar på armar och ben, och ur magen kommer den glada musiken! Hur kul som helst!

249 kr hos Bluebox
Binär klocka

Binär klocka

Man ska inte underskatta hur underhållande det är att titta på små lampor som tänds och släcks, men det fina med den här manicken är att den faktiskt är en fungerande klocka om man bara vet om det.

369 kr hos Coolstuff
Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt - Boken om dig själv

Hemligt är en bok för dig och bra dig, en slags dagbok över ditt liv, vem du är och dig själv. Fullsmockad med 400 frågor om alla sådana saker som du bara dör av att få berätta, men ingen frågat dig om!

119 kr hos Melta.se
Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

Cykelkorg, Barock Sand, Reisenthel

En smart cykelkorgsversion av den populära carrybagen! Ett fäste monteras på cykelns handtag och cykelkorgen trycks sedan fast i fästet. Ramen är av aluminium och tyget i tålig polyester med hård bottenplatta.

625 kr hos Inreda.com
Sudoku - brädspelet

Sudoku - brädspelet

Sudoku som brädspel, vilken bra idé! Utmana upp till 3 andra spelare och spela på poäng eller tid. Siffer-crunching big time, ett måste för alla som tror sig vara Sudoku-mästare.

149 kr hos Melta.se
Pojkrum, skylt i aluminium

Pojkrum, skylt i aluminium

Skylt med texten POJKRUM. Mått B 9,5 x H 5 x D 0,5 cm. Borstad aluminium på ram och text med svart emaljbakgrund. Fästkuddar medföljer. Från Exmez.

80 kr hos Inreda.com
« Förra  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Nästa »