Välkommen till Birthday.se - Sveriges största födelsedagsportal på nätet

Om Birthday.se

Birthday.se är till för dig som vill hålla koll på, och aldrig glömma, en födelsedag. Vi erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar och namnsdagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips.

Birthday lanserades den 11 maj 2006. Målet var att bygga upp en marknadsplats för födelsedagspresenter i en inbjudande miljö och att snabbt bli sedda som det naturliga alternativet när det kommer till födelsedagar. Användarnas intresse över vår sajt och dess möjligheter blev så stor att vi fick kapacitetsproblem. Vi hade aldrig kunnat drömma om att så många som drygt 100.000 människor skulle gå in på vår sajt. Samtidigt!

Efter att siffrorna stabiliserats besöks Birthday.se idag av mellan 300-400 000 unika besökare varje vecka. Och runt en miljon unika per månad. Det görs drygt tio miljoner sökningar i födelsedagssökmotorn varje månad. Och det bara ökar!

Om innehållet

Birthday.se erbjuder en kombination av faktabaserad information om födelsedagar, spännande kringtjänster, påminnelser och aktuella presenttips. Vår utgångspunkt i arbetet med hemsidan är att hitta en bra balans mellan detta och den omtanke som ligger i att uppvakta en god vän.

Birthday.se bygger på en unik sökfunktion där du enkelt kan ta reda på när dina vänner och bekanta fyller år, hur många dagar det är kvar till nästa födelsedag, när de har namnsdag, vilken veckodag de föddes på etc. Utöver sökfunktionen hittar du bland annat en påminnelsefunktion, presentguide, rimsökmotor och diverse nyttiga tjänster och tips såsom; att tänka på inför kalaset, vett & etikett, shoppinglista, mat, vin och baktips, den perfekta födelsedagsmiddagen etc.

Marknadsförings möjligheter

För att uppnå resultat och på bästa sätt kommunicera med Birthdays kunder går det att synas i någon av nedanstående sammanhang eller en mer redaktionell miljö. Vi erbjuder en målgruppsanpassad mix av olika möjligheter att så nära köpbeslutet som möjligt synas på Birthday.se.

Banners på startsida

På startsidan, i direkt anslutning till födelsedagssökmotorn, exponeras din banner, med högsta möjliga frekvens utan att överexponeras, under en eventuell kampanjperiod.

Påminnelser via e-post

Birthday.se skickar varje morgon ut över 10 000 mail till personer som önskar bli påminda om när deras vänner fyller år. En önskan har från många av våra medlemmar varit att på samma gång få presenttips. Vid varje mailutskick presenteras därför ett antal möjligheter att enkelt gratulera vänner och bekanta med möjlighet för exponering.

Kontakta oss för mer info

Är du intresserad av att annonsera på Birthday.se, vänligen kontakta oss.


Mer info om besökare och trafik

Logga in

Glömt lösenord

Glömt lösenordet? Inga problem! Fyll i din e-postadress så skickar vi dig en länk där du kan fylla i ett nytt lösenord.

Bli medlem

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka sedan på bli medlem. Vi skickar då ett lösenord till din e-postadress.

Medlemskapet är gratis och kan när som helst avslutas.

Varför måste jag fylla i mitt personnummer?

Välkommen till

Birthday.se

För att få ut så mycket som möjligt av
Birthday.se behöver du bli medlem

Då får du tillgång till alla träffar
i sökresultatet och du kan även
skapa påminnelser när
dina vänner fyller år.

Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

För att få tillgång till vår databas,
krävs ett svenskt medborgarskap.
Därför behöver du fylla i ditt personnummer.

Sökningarna är naturligtvis anonyma.

Medlemskapet är gratis
och kan när som helst avslutas.

Påminnelse sparad

Din påminnelse {NAME} är sparad och påminnelse kommer att skickas till din e-postadress

Välkommen in

Som inloggad medlem har du nu tillgång till samtliga funktioner.

Tips - När du sökt rätt på din vän kan du klicka på länken påminn mig. Då kommer du få påminnelser skickad till din e-post lagom till din vän fyller år.

Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Välkommen!

Du har blivit medlem, ett mail har skickats till din e-postadress med ett lösenord.

Obs! Har du inte fått något mail inom ett par minuter, Kolla din skräppost/spam. Det finns en möjlighet att det har hamnat där.

Vänliga hälsningar
Personalen på Birthday.se

Fler träffar

För att se fler än 100 träffar så behöver du logga in!

Bli medlemLogga in